Počas tehotenstva som bola vďačná každému pohybu, pretože mi chýbalo aktívne športovanie. Tehujoga je spojenie príjemného s užitočným. Človek sa tam stretne s nastávajúcimi maminkami, ktoré zdieľajú rovnaké pocity. Dozvedela som sa na cvičeniach veľa zaujímavých a praktických rád, tipov ohľadom tehotenstva, ale aj rodičovstva. Tehujoga u Mišky bola pre mňa veľkým prínosom počas oboch tehotenstiev. Každá joga ma posúvala ďalej a dávala mi silu a chuť ľahšie porodiť zdravé dieťa. Vďaka absolvovaní seminárov a jogy môžem povedať, že som bola na oba pôrody veľmi dobre pripravená, čo mi pomohlo ich oba zvládnuť na výbornú.

Mohlo by Vás zaujímať

Blog

Advent – príchod

Čím ďalej, tým viac sa ponáram do kola roka. Začalo to pred 14 rokmi, keď som čítala vo Vitalite článok, ktorý ovplyvnil celý môj život.  Najskôr som si vyznačila v kalendári dátumy v solárnom rytme, kedy sa mení energia v prírode. Tá nás hlboko ovplyvňuje, lebo sme jej súčasťou. Advent

Čítať »
ilustračný obrázok
Blog

10 maličkostí, ktoré vám prinesú späť vašu zmyselnosť

Zmyselnosť od slova zmysly. Naše zmysly, hoci sú rovnaké po celý život, sú v rôznych obdobiach života rôzne citlivé a rôzne využívané. Veľmi okliešťujeme naše zmysly, pokiaľ sme utrpeli traumatický zážitok. Chvalabohu nie všetky pôrody sú traumatické. A aj ženy s krásnymi pôrodmi zaznamenajú vo zvojej zmyselnosti po pôrode zmenu.

Čítať »