Červené jabĺčko je pieseň o panenskom milovaní. Započula som ju ráno v rádiu v podaní Zorky Kolínskej a obliali ma zimomriavky po celom tele. Má silu tá pieseň. Pokojne sa započúvajte. Počúvajte celou bytosťou, nielen ušami a ucíťte, kde všade s vami rezonuje. Kde ju cítite a ako je to u vás…https://youtu.be/Tp3Lx7MsVoc

Milovanie. Prepletanie. Potešenie. Manželská povinnosť. Nenaplnená túžba. Potreba. Dar. Odovzdanie. Uvoľnenie. Tvorba. Nárast životnej sily.

Všetko stále o tom istom. Milovanie sa mení. Jeho kvalita sa mení. U žien sa počas života mení aj telo. Teda mení sa aj mužom, ale nie tak isto:) Ženské telo nosi a rodí nový život. V dôsledku milovania. Preto sa celé počas života mení. Mení sa zvnútra a aj zvonku. My ženy si na svoje nové telá niekedy zvykáme aj roky a inokedy si nezvykneme vôbec.

Mám vlastne len 1 prianie – nech je milovanie pre nás celoživotne potešením. Nech sa rešpektujeme a nič neočakávame. Nech sme skrátka milovaní.

Mohlo by Vás zaujímať

Blog

Prečo šťastná matka porodí ľahšie zdravšie dieťa?

Pretože žena v očakávaní prenáša všetko čo zažíva počas tehotenstva priamo do chromozómov dieťatka. Je o tom mnoho vedeckých štúdií. Ak vás zaujímajú, napíšte mi. Zásobím vás množstvom informácií, ako prostredie, ľudia a naša činnosť ovplyvňujú zdravie detí až do 3. generácie.  Avšak tehotenstvo je vždy úplne iné. Ak ste

Čítať »