Vďaka tomu, kým som, stretám množstvo inšpiratívnych žien. S niektorými „klientkami“ ostávam v kontakte po veľmi dlhý čas po pôrode. Jednou z takýchto žien je Lea.

Vyhľadala ma, keď čakala svoje druhé dieťatko. Trávili sme spolu čas na individuálnych hodinách Tehujogy a ošetrovala som ju kraniosakrálnou terapiou. Lea porodila svoje druhé dieťatko prirodzene a krásne.

Toto sú jej slová: „Ach Miška, predtým ako som Ťa spoznala, som ani netušila, aký krásny zážitok pôrod môže byť. Pri prvom som sa len úpenlivo modlila, aby sme to obaja prežili. A prežili ?. Pri druhom vo veľkej dôvere v schopnosti môjho tela aj bábätka sme si pôrod užili obe ?. A to v klasickej nemocnici. Keď som doktorke ďakovala za veľké rešpektovanie všetkého, čo som potrebovala, povedala len že inak to ani nešlo ?. Že som presne vedela čo robím a čo potrebujem. Že dávno taký pôrod nezažila. A ja viem, že za mnoho z toho vďačím tebe ???.“

Lea je výnimočná a spolu tvoríme program pre všetkých, ktorí chcú prevziať zodpovednosť za svoje zdravie. Uvedomujú si, že ho tvoria každú chvíľu každého dňa. Chcú byť zdraví a žiariví. Nápad vznikol v čase, keď sme dostávali hlavne informáciu, že existuje jediná možnosť. Nuž, ak chcete vedieť, ako to vidí Lea – špecialistka na nutričné poradenstvo, pozrite si toto video: https://leaslampiakova.sk/dary-pre-teba/dar-pre-teba-video/

A ak chceš vykročiť s nami na cestu za zdravím, pozývam Ťa tadiaľto: www.leaslampiakova.sk.

A ak chceš rovno niečo mať, odporúčam tento e-book:https://leaslampiakova.sk/co-ti-ponukam/e-book-stravou-k-rovnovahe/. Zadaním kódu ROVNOVAHA16 získavaš automaticky zľavu:)

Lebo život môže byť aj jednoduchý, môže to byť aj hra a môžeme mať aj zdravie, aj hojnosť a aj štíhlu postavu s plným žalúdkom a dokonalým krvným obrazom.

Lea je skvelá v jedení, ja zas v pohybe a dýchaní. Spolu dokonalé!

Mohlo by Vás zaujímať

...o deťoch

Si ako Tvoja mama….Si ako Tvoj otec

Koľkých z nás to nahnevá, dotkne sa nás až úplne na kosť. Lebo sme chceli byť lepší a predsa. Viete kedy sme ako naši rodičia? Keď nevládzeme, sme vyčerpaní, prestávame konať z vlastnej energie a sily. Vtedy, keď nevládzeme, prichádza „zozadu“ k nám mohutná sila rodu, aby nás podoprela a

Čítať »
Blog

Aký je váš životný POSTOJ

Pýtam sa AKO STOJÍTE NA ZEMI? Ako sa vaše nohy dotýkajú Zeme? Ktorá časť chodidiel sa dotýka Zeme? Ktoré svaly vás držia vzpriamene? Stojíte vzpriamene? Keď kráčate vedia vás dopredu hlava? Alebo kráčate s otvoreným srdcom?
Ó áno! To ako STOJÍME hovorí ako ŽIJEME.

Čítať »