Za mnohé priateľstvá vo svojom živote vďačím svojej práci. Lebo prevediem ženu tehotenstvom a pôrodom a neraz je z toho „láska na celý život:)“ A takto to bolo aj s Leou. Lea je výnimočná. A ja som dnes vďačná, že sme aj kolegyne a môžem spolu s ňou tvoriť.

Tvoríme spolu výnimočný on-line program. Volá sa Cesta k tvojmu zdraviu a nájdete ho tu: https://leaslampiakova.sk/cesta-k-tvojmu-zdraviu/

Je výnimočný, lebo neobsahuje žiadne neosobné rady. Je ušitý na mieru každému, kto chce byť zdravý a chce za to prevziať zodpovednosť. Lea hovorí, že si vie predstaviť, že ho raz budú preplácať zdravotné poisťovne a bude sa vyučovať v školách. Ja by som chcela, aby ma toto v škole naučili. Ale miesto toho ma to naučil život. Vlastná skúsenosť s účinkom vyváženej stravy, vedomého dychu a zdrvého pohybu, ktorý telu prospieva a buduje ho a nie ničí.

Jednou z tém sú emócie a prečo je jedlo našou záchranou aj keď často nie sme hladní. Prečo siahame po jedle? Čo všetko si ním nahrádzame a odkiaľ to pramení? Hovoríme tomu emočné jedenie a zorientovať v ňom nám pomôže Emočný kompas.

Ak vás on-line program zaujal, pozývam vás doň! Určite budete príjemne prekvapení!

Mohlo by Vás zaujímať

Blog

Uzatváram – o čo som bohatšia na konci roku 2023?

Prajem si, aby všetky ženy na svete mohli rodiť v plnej sile svojho tela so znalosťou pôrodného procesu, a preto neustále tvorím TEHUJOGU. Nech sú aj po pôrode naďalej plné ženskej sily a vášne. Nech sa cítia kompetentné, úspešné a krásne. Nech sa pozerajú na nové výzvy života s panenskou zvedavosťou

Čítať »
ilustračný obrázok
Blog

Múdrosť alebo vedomosti?

Skoro Hamletovská otázka. Aký je medzi nimi rozdiel? Slovami Sokrata z Pokojného bojovníka: „Vieš umyť okno?“ Odpoved: „Áno.“ Sokrates: „To je vedomosť. Múdrosť je vziať handru a urobiť to.“ Tento blog bude o vzdelávaní. Je vzdelávanie cestou k múdrosti? Keď dostaneme titul a ukončíme nejaké štúdium, sme múdrejší? Nie sme.

Čítať »